Lite Wood International


Lite Wood International is een zelfstandige houtleverancier en importeert hout of hout gerelateerde producten uit voornamelijk Azië. 

Doordat wij ons hout rechtstreeks importeren vanaf de bron kunnen wij garant staan voor top kwaliteit hout tegen een eerlijke prijs. De mensen achter Litewood International hebben jarenlange ervaring in  de houthandel en beschikken over ruime kennis van de markt en de producten. Door die kennis zoeken wij continu naar producten waar we ons mee kunnen onderscheiden in de diverse markten.

Wij leveren onze producten via een aantal verkoopadressen in geheel Europa, die adressen vindt u onder dealers.

Milieu


De activiteiten van Lite Wood International zijn gebaseerd op de grondstof hout. Het is van ons dan ook van groot belang dat de bossen wereldwijd goed beheerd worden, zodat hout ook voor toekomstige generaties als grondstof verzekerd blijft.

Zowel de aankoop als de ontwikkeling van onze producten gebeurt met het grootste respect voor de natuur, de mens en het milieu. Al het hout wat wij verhandelen is aantoonbaar legaal geproduceerd en in een aantal gevallen voorzien van een PEFC- of FSC certificaat.